Vouge

Jag vet inte vad det är med mig och tavelväggar. Men jag älskar det och har gått bananas hemma. Finns på nästan alla väggar... och här sitter jag och funderar på hur vår bröllopsvägg ska se ut;). Så jag får nog tyvärr inse vår lägenhets begränsningar och byta ut en tavelvägg till förmån för nya bilder.

Ifall det är denna som ryker, så bäst att passa på att visa den;) Ett gäng Vouge-omslag tillsammans sitter i den där hörnan som jag gärna fantiserar om som skulle vara vår oas, där vi sitter i min egenomklädda fåtölj och läser böcker med ett glas vin på lördagseftermiddagen. Men en dag så ska det ske!






Kram Therese

Stormigt

Här hemma ser det mest ut som hela havet stormar... har fortfarande inte packat upp efter varken bröllopet eller midsommar, och idag kom hantverkare som ska lägga om golvet i hallen. Det innebär att det står garderobsdörrar och diverse hallattiraljer mest överallt i hela lägenheten. Men efter storm kommer solsken eller...?!:)

Hög tid att visa ringen! Inget lätt foto att ta, det blänker från alla håll;) Dagen efter bröllopet åkte vi på spa på Tylösand, och njöt av både champagne och utsikt över ett härligt blått hav.

Kram Therese

Tema Kärlek



En söndagsbild trots sommaruppehåll på Fabriken, men just Kärlek är ett åtekommande tema här hemma just nu så kände att det blir en bra bild att avsluta veckan med.

Kram Therese

Ge mig en (?) öl

Den här lådan "fyndade" (kan inte kalla det för fynd prismässigt, men fynd för-resten-av-mitt-liv-mässigt) på Tradera för ganska längesen. Den är oftast full av diverse drycker, nu på sommaren innehåller den mest drycken man blandar ut Mojiton med och någon flaska rosé i väntan på kylning.

Midsommar firas på Tylösand med förhoppning om många soltimmar och svalkande bad. En och annan öl lär det bli hur som helst;)



TREVLIG MIDSOMMAR!

Kram Therese

On the rocks



Här sa vi JA.

TACK för alla lyckönskningar, vi är otroligt lyckliga och stolta över hur dagen blev. Jag bjuder på fler bilder framöver, men jag måste ju hålla er lite på halser eller hur... ;)

Kram Therese

Just married

Ja, det är precis så fantastiskt härligt som alla säger att vara gift. Ett lugn inombords som inte har funnits där tidigare på samma sätt.

Vi hade en alldeles, alldeles underbar dag! Den blev bättre än vi någonsin hade vågat drömma om. Klänningen, håret, sminket, prästen, vigseln, båtturen, vädret, middagen, festen, gästerna... allt var perfekt!

Visar bild på buketten, den var som en dröm. Det stora fatet och oysterskålen från Mateus fick jag av jobbet, en mycket uppskattad och överraskande present:)





Kram Therese

The extras

Som sig bör så får man väl vara förberedd på fotont och kylslaget framåt kvällen... ett par extra skor med kilklack i beredskap och en sjal jag kan svepa om mig efter festens slut.

Båda från Lindex faktiskt! Efter en heldag på stan med mamma avverkades den ena dyra affären efter den andra, men inte hittade jag nåt passande för det... men det innebar ju bara att det fanns pengar över till annat;)

Kram Therese

Weekly pics

Kikar in för en snabb uppdatering, inte alls meningen att det skulle gå så här långt sedan förra inlägget. Men annat vill ha min uppmärksamhet nu, för på lördag är dagen då det händer. Dagen då jag blir Fru.

Jag har hunnit fylla jämnt och tant (men 30 är det nya 20, plus att jag fortfarande får visa leg på systemet, så jag känner mig purung ett tag till...!), jag blev en cykel rikare, en Håkan-konsert gladare och mycket överraskad av blombudet som knackade på dörren. 

Möhippan är avklarad, tjejerna gjorde det med den äran och jag kan inte nog tacka för deras insats.  

Bilderna är en blandning av sneek-a-peeks från bröllopspysslet, födelsedagstårtan, favvo-stranden och finfina blombuketten.  

Kram Therese