Gone surfin'


En liten hemlis oss emellan är att jag inte har varit på jobbet på några dagar. Men imorgon måste jag, så idag samlar jag all kraft jag kan få. Ett steg i det var just rensningen, kan ju inte annat än att bli lättare till mods av det.

Idag har jag trotsat stormen och gick en ordentlig långpromenad. Under de två och en halv timmarna hann jag till havet och tillbaka. Inte bara jag tyckte det var skönt att komma ut, även ett gäng kitesurfers. Såg hyfsat farligt ut, jag som gick vid strandkanten blåste liksom omkull... men antar att de har koll på sina grejer så att de inte åker in i klipporna. Bilden tog jag när vi var vid Gardasjön i somras, semester tillbaka ja tack!

Fortsätter kraftsamlingen ikväll med att bjuda mannen på middag, typ tre-rätters... eller ja, snarare två och en halv kanske. Stekta laxbullar som varmrätt och räkröra till förrätt, och sen en kladdkaka bakad med mörk choklad. Inte nog med det, jag har bakat bröd också...och kan tänkas att vi får ett glas rött till detta;)

Önskar er en trevlig kväll!
Kram Therese

Kommentarer
Postat av: Tina

Där har jag windsurfat, vilka minnen! Mannen sålde brädor och åkte ofta ner och prövade dem där. Tjoho så kul det var..Men kite är inget för mig, känns lite otäckt att hänga fast liksom. Surfade ni vid Gardasjön?

Lycka till med laddningen, och middag!

2011-09-07 @ 19:54:13
URL: http://www.meandmyshed.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0