Plötsligt händer det

Vilken klyscha, men jag kunde inte låta bli. Saker jag har stört mig på eller velat göra i månader, halvår, sen vi flyttade in för två och ett halvt år sen... ja, sen länge alltså;) har äntligen blivit gjorda.

Känner mig som en virvelvind! Jag har rensat, rensat och rensat lite till... ett antal säckar till tippen, en hel bil full med saker till second hand (vi har en kombi och mannen fick inte plats att följa med...). Vi kommer numera in i förrådet, upptäckte att vi trots allt har ganska mycket plats hemma och känner mig ett ton lättare av att slippa bära på en massa bagage. Både sakligt och själsligt, ännu en klycsha men jag bjuder på den.

En av de saker jag är mest nöjd att jag har åstadkommit är... taadaa, lampan! Köpte en lampskärm nångång i början på året, sprejade den svart med en gång för att det skulle bli gjort. Det hjälpte ju däremot inte, ända sedan dess har den tagit plats i extrarummet. Tills en dag i våras när jag var på Ikea och jag hittade den perfekta lampfoten. Fattades dock en del för att monteringen skulle lyckas.  Men så igår hittade jag en annan lampskärm i förrådet som jag massakerade och trixade lite med och vips, så är lampan äntligen klar.


 

Kram Therese

Kommentarer
Postat av: Tina

He he, jag känner igen mig lite här..

Jag tycker att vi tillsammans kan gå och hämta åran, för min man hade sagt samma som din. Tänk så mycket jag lämnat pga av det argumentet..

Din lampa är supersnygg!!



kram på dig!

2011-09-06 @ 19:35:58
URL: http://www.meandmyshed.blogspot.com
Postat av: Jill

Härligt!

Varför gör man egentligen så - skjuter upp sådana där ting man verkligen irriterar sig på och vill få gjort? När man mår så himla bra när man väl fått tummen ur...



Snygg lampa!

2011-09-06 @ 21:34:44
URL: http://fyrarumochkok.blogspot.com
Postat av: Fröken Prickig

Klyschor innehåller väl ett visst mått av sanning, det har jag hört i alla fall:)

2011-09-06 @ 22:33:44
URL: http://frokenprickig.se
Postat av: Lotten

Vilken fin lampa och vad härligt att få rensat hemma. Jag skulle verkligen behöva det... har börjat så många gånger men inte kommit i mål. Måste hämta kraft....

2011-09-07 @ 09:34:37
URL: http://ornnastet.blogspot.com
Postat av: Jenny

MEN så snyggt! OCh så skönt att rensa! Vi rensade som sjutton när vi flyttade hit till vår nya lägenhet, men ändock är det MASSOR med prylar spritt ut i data rummet, där det är meningen att jag skall kunna plugga, och dessa prylar RYMS INTE?!!!!! Tänkte köpa en massa förvaring på IKEA samt sängförvaring för sakerna M.Å.S.T.E bort.



Smart idé med smoothies! Ska handla med ingredienser och banne mig göra sådana. Gott är det och mättande, och helt okej mot sötsug också. Skulle kunna ta med mig till skolan som frukost kanske, då jag promenerar oftast till skolan coh blir så snabbt hungrig om jag då ätit frukost hemma. En smoothies kan man ju "äta" under föreläsningen.



Regn idag här, igen, trist :(

2011-09-07 @ 16:12:51
URL: http://lillstinta.blogspot.com
Postat av: Hemmakatten

Jättesnygg lampa och häftigt att du fixat det själv!

2011-09-07 @ 21:19:52
URL: http://hemmakatten.blogg.se/
Postat av: Sofia

Snyggt bord! Jag har tänkt göra något liknande. Funderar på att gjuta en betongskiva ovanpå..

2011-09-12 @ 18:08:00
URL: http://landinskan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0